<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1648852&amp;fmt=gif">

Deze themaserie is inmiddels afgerond, daarom is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

In ruim 25 jaar zijn we gewend geraakt aan het mobiel service en onderhoud verrichten. Tijdens de drie online sessies, op 23, 25 en 30 maart, kijken we hoe de wereld van Enterprise Asset Management is veranderd. Wat heeft het mobiel werken gebracht? Zijn onze engineers in het veld meer empowered? Is de kwaliteit verbeterd? Zijn de kosten lager geworden? Hoe staat het met de klantbeleving? Welke mogelijkheden zijn er nu toepasbaar binnen jouw organisatie? En natuurlijk ook wat gaat de toekomst ons brengen?

De SAP-sprekers en een vijftal EAM-vakpartners verzorgen interessante sessies omtrent de praktische toepassing van mobiel werken. Daarnaast pitchen een aantal eindgebruikers live hun mobiele toepassing & ervaring. Ook hebben we extra, interactieve elementen aan het programma toegevoegd. Zo zijn er in elke sessie polls om te kijken hoe jouw organisatie bezig is met mobiel werken.

Agenda23 maart

Opening serie
Focusgroepbestuur EAM

SAP Keynote
Paul Tolboom, SAP NL
SAP trapt de online themaserie af met een keynote presentatie verzorgd door Paul Tolboom, Digital Supply Chain Lead bij SAP. Mede door industry 4.Now is onderhoud een integraal onderdeel van het innovatie pad van ‘maak’ bedrijven, hiermee is de waarde voor de hele organisatie nog beter zichtbaar geworden. We werken al ruim 25 jaar met pen en papier, maar tegenwoordig verwachten we hetzelfde gemak in ons werk als dat we ervaren in ons dagelijks leven. Laat je inspireren door de Intelligent Asset Management visie van SAP!

Asset Management binnen de Intelligent Enterprise: Hoe gebruik je SAP AIN i.c.m. image recognition
Bas Mommers en Thom Roetert, Atos
Ontdek hoe je met behulp van innovatieve technologieën je assets optimaal kunt laten presteren. Wij geloven dat onderhoud simpeler, sneller en goedkoper kan door de toepassing van bijvoorbeeld IoT en machine learning. Dit laten we je graag zien middels een praktisch voorbeeld waarin we met image recognition defecten kunnen detecteren. Door daarbij gebruik te maken van een digital twin in AIN ontstaat een gestroomlijnd proces dat de essentie van de Intelligent Enterprise aantoont.

Mendix for Maintenance
Thomas Zaman, Dimensys
Van monteur tot inspecteur, mobiele oplossingen maken het leven al jaren gemakkelijker.
Wat is de ontwikkeling geweest van mobiele toepassingen binnen het werkveld van service en onderhoud? Welke technologieën zijn er de dag van vandaag beschikbaar op het gebied van mobility en welke keuzes maak je voor een toekomstbestendige oplossing? In deze presentatie gaan we in op het gebruik van Mendix om de volledige behoefte van een mobiele oplossing af te dekken naast het gebruik van standaard SAP Fiori Apps.

25 maart

SAP immersive experience - deel 1
Mark Roepers, Juriaan Mulder & Bart Smetsers, SAP NL
The proof is in the pudding! SAP laat live zien hoe zij tegen het mobiele werken aankijkt. Je wordt meegenomen in een dag mobiel werken, live vanuit de Immersive Experience studio in Den Bosch. Bart Smetsers en Juriaan Mulder zijn de tour guides en laten jou de de art of the possible zien!

Het zilver is binnen, op weg naar het goud
Pieter van Daal, newITera
Toen de ‘baby’ mobiel EAM 25 jaar geleden in de wieg gelegd werd, bepaalden technische issues of de baby in leven bleef. Na 25 jaar is het in leven blijven geen issue meer, nu gaat het er om of de volwassen baby succesvol kan deelnemen aan de ‘Miss Mobility’ verkiezingen.

Ooit, nou ja 25 jaar geleden, werd het succes van een mobiele oplossing bepaald door connectivity en synchronisatie. Dat is geen thema meer na 25 jaar technologische ontwikkelingen, het is nu de gebruiker die centraal staat. In plaats van een technische uitdaging staan we nu voor de uitdaging van de 100% functionele fit van de mobiele User Interface. Na een korte historische terugblik presenteren we de case ForFarmers.

Mobiele inspectie in de praktijk
Ron Serpenti, Rizing & Paul Bos, Total Nederland
Deze presentatie maakt inzichtelijk hoe een mobiele oplossing kan bijdragen aan het verbeteren en vereenvoudigen van het inspectieproces. Rizing behandelt samen met Total de business case van een inspectie op een boorplatform en neemt je mee in het proces van implementatie tot aan het gebruik op de werkvloer van de mobiele oplossing.

30 maart

SAP immersive experience - deel 2
Mark Roepers, SAP NL
Tijdens deze sessie laat Mark Roepers door middel van een demo concreet zien wat de nu de mogelijkheden zijn van mobiel werken in de praktijk. Inclusief noviteiten en de roadmap op het gebied van Field Asset Management.

Hoe groeit jouw organisatie naar ‘mobile excellence’?
Bart Elshout, Ideo
In deze sessie worden de trends en uitdagingen die wij in de markt zien voor service- en onderhoudsorganisatie besproken. Aan de hand van tastbare voorbeelden wordt toegelicht wat de bijdrage van mobility kan zijn om hier als organisatie een volgende stap in te maken en de uitdagingen het hoofd te bieden.

De technologische trends zoals de Digital Twin, Augmented Reality, Predictive Maintenance, Strategisch Asset Management zullen tastbaar worden gemaakt aan de hand van klantvoorbeelden hoe hier nu of in de toekomst invulling aan gegeven wordt door middel van de SAP tooling.

Afsluitende kennisquiz incl. leuke hoofdprijs
Tijdens de laatste sessie organiseren we een kennisquiz waarbij je de Samsung Mobility Tablet* kunt winnen! In deze quiz komen vragen uit de drie sessies aan bod. Een mooie afsluiting van een sterk programma.

*De tablet wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Atos, Dimensys, Ideo, newITera en Rizing

 


Deze serie wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Atos Dimensys logo_RGB_GROOT Ideo


Newitera-1

 

Rizing_Color-Positive_RGB